2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Dr. Mahmut Nedim Ağaçkesen başkanlığında Akademisyenlerimizin katılımıyla Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi çalışmaları değerlendirilirken, yeni dönem hazırlıkları, öğrencilerin staj durumları ve programların etkinliklerine yönelik görüşler paylaşıldı. Bölümlerimiz tarafından gerçekleştirilecek Bahar Dönemi faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda yaz döneminde yürütülecek staj çalışmaları konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Yüksekokulumuzda açılması planlanan yeni bölüm ve programlar üzerine de görüşme sağlandı.

Müdürümüz Dr. Ağaçkesen, bölümlerimiz bünyesinde gerçekleştirilecek ders güncellemeleri, açılması planlanan yeni programlar ve gerçekleştirilecek etkinliklerle birlikte öğrencilerimizin daha verimli bir ortamda eğitim görmeleri temennisinde bulundu.