Yüksekokulumuz Kariyer günleri etkinliği bölümlerimiz tarafından her hafta farklı konu ve konuklarla gerçekleşmeye devam ediyor.

Bu haftaki kariyer günleri etkinliği, Çağrı Hizmetleri Programı akademisyenlerimiz Öğr. Gör. Mustafa YILMAZ, Öğr. Gör. Seçil YİĞİN ve Öğr. Gör. Metin ARSLAN tarafından Şanlıurfa ve Gaziantep 112 Acil Çağrı Merkezleri ekibinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe Şanlıurfa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Serkan Elmas ve ekibi, Gaziantep 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Serdar Koca ve ekibi ile bölümümüz mezunlarından Gaziantep 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan Hatice Kömüç ile Hatice Duymaz katılım sağladı. 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanı Serhat Kaya, bölümümüz öğrencileri ve öğretim görevlilerine 112 Acil Çağrı Merkezlerinin çalışma yaşamından ve toplumdaki öneminden oluşan bir sunum gerçekleştirdi.

Sunum sonrasında; söyleşi şeklinde geçen programda, öğrencilerimiz konuklara merak ettikleri soruları yönelterek konuklarımız tarafından cevap aldılar. Ayrıca konuklarımız, öğrencilerimize 112 Acil Çağrı Merkezi mesleğinin detaylarını anlatarak, meslek ile ilgili kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği hakkında bilgilendirdiler. Program sonunda Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümümüz akademisyenleri ve öğrencileri, konuklarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.