Yüksekokulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi’nin sonuna yaklaşırken, öğrencilerimizin katkılarıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Programa Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Öğr. Gör. Mahmut Kemal AÇIKYOL, akademik ve idari personellerimiz ile birlikte öğrencilerimiz katılım sağladı.

Dönem sonu etkinliğimiz Öğr. Gör. Mahmut Kemal AÇIKYOL’un belgesel sunumuyla başladı. Programda AÇIKYOL, sinema filmi çekimlerinin nasıl yapıldığı, kurgu işlemleri ve sinema filmi çeken kişilerde bulunması gereken özellikler üzerine açıklamalarda bulundu.

Dönem sonu etkinliğimiz Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen fotoğraf çekme yarışmasına gönderilen fotoğrafların gösterimi ve dereceye giren öğrencilerimize hediyelerinin takdimiyle devam etti. Fotoğraf yarışmamızda üçüncülüğü; Merve ALTUN ve Fehmi UÇER öğrencimiz paylaşırken, ikinciliği; Esma TOPRAK, birinciliği ise; Yunus ÖZTAP öğrencimiz aldı.

Dönem sonu etkinliğimiz öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve söyledikleri şarkılarla devam etti. Dönem sonu sınav öncesi öğrencilerimize moral olan etkinlikte, öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve söyledikleri şarkılar büyük alkış aldı.

Etkinliğimiz hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.