Her hafta farklı konu ve konuklarla yürütülen kariyer günleri etkinliğinin bu haftaki konuğu Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin BİLGİN oldu. Yüksekokulumuz seminer salonunda gerçekleştirilen söyleşinin moderatörlüğünü Yüksekokul Müdürümüz Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK gerçekleştirdi.

Akademik personelimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelen BİLGİN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği faaliyetlerden ve çalışma hayatındaki aşamalardan bahsetti. Söyleşide BİLGİN, başarıyı elde etmek için çalışmanın ve pes etmemenin önemine vurgu yaptı.

Söyleşide Müdürümüz Sn. DÖRTBUDAK ise öğrencilerimize eğitim ve iş hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Söyleşi Müdürümüzün Başkan Sadettin BİLGİN’e plaket taktim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.